Inici / El nostre lema: progrés, virtut i amor

El nostre lema: progrés, virtut i amor

Progrés, perquè entenem que tenim d’evolucionar constantment adaptant-nos als nous temps, virtut perquè ens basem en valors, fent les coses amb vigor i rigor tot envoltant-nos d’una qualitat moral.

Fundada l´any 1903 és l´entitat degana de la vila. L´associació segueix les directrius de la Federació de Cors de Clavé, on està afiliada.

L´entitat comença la seva història centenària de la mà dels seus fundadors Josep Maurell, Peret Artusa i l´Orfeó Tianenc, una coral formada només per homes. L´any 1977, les dones s´incorporen a la societat i formen la coral mixta. Al 1983, neix la coral infantil de la mà de l´aleshores president, Bartomeu Puig. Puig és president de la Societat Coral Joventut Tianenca durant vint-i-cinc anys i és l´artífex que Tiana esdevingui Vila Claveriana l´any 1992.

Dins la llarga història del coro destaca, l´any 1959, la inauguració del monument a Anselm Clavé en record dels cent anys de la seva visita a Tiana.

El coro té diferents seccions musicals: la coral mixta, dirigida per Elionor Canas; la coral infantil, a càrrec de Rossi Bassanta, i les classes de solfeig i instruments, a més del grup de guitarres.

Durant l´any les diferents seccions de la Societat Coral Joventut Tianenca porten a terme el concert de primavera, el tradicional concert de Nadal i les caramelles, a més de participar en nombrosos actes i concerts arreu de Catalunya

Top